Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

I’tikafi në tendë brenda xhamisë

Imam Ahmed bin Hanbel

Burimi: Kitabul-Meseil an Imam Ahmed bin Hanbel nga Ibn Hani en-Nisaburi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur një person bën i’tikaf në xhami, a i lejohet të vendoset në tendë (brenda xhamisë)?

Përgjigje: Jo, përveç nëse është shumë ftohtë.

Shpërndaje: