Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

I bashkohet xhematit në teshehud në namazin e xhumasë

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed, fq. 82-86

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

403 – E kam dëgjuar Ahmedin duke thënë:

Nëse një person i bashkohet namazit të xhumasë kur namazlitë janë ulur në teshehud, ai duhet t’i falë 4 rekate.

Shpërndaje: