“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ka frikë të shfaqë fenë e tij

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse personi që sapo është bërë musliman ka frikë se do të sprovohet në fenë e tij nëse e shfaq Islamin, çfarë duhet të veprojë?

Përgjigje: Le të largohet, le të emigrojë! Le të emigrojë nga ky vend ku nuk mundet të shfaqë fenë e tij. Le të emigrojë prej atij vendi.

Shpërndaje: