Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ka frikë se ka humbur disa namaze

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (41)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%204%20-%201%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam frikë se kam humbur disa namaze të detyrueshme që disa vite. Me çfarë jamë i detyruar?

Përgjigjja: Asgjë. Për derisa ti vetëm ke dyshime dhe nuk je i sigurt se e ke humbur një namaz, atëherë ti nuk detyrohesh me asgjë.

Shpërndaje: