“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kaloi mikatin pa e veshur ihramin

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Likaati ma esh-shejkhejn, pyetur nga Abdullah et-Tejjar (2/132)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cila është dispozita për një person që dëshiron të bëjë haxhin apo umren dhe e kalon mikatin pa e veshur ihramin?

Përgjigje: Ai duhet të kthehet tek mikati të cilin e kaloi, apo tek mikati nga i cili ai fillimisht erdhi.

Shpërndaje: