Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kamerat, fotografit dhe video regjistrimet

Imam Muhamed Nasir-ud-Din el-Albani (v. 1420)
Silsilat-ul-Huda uen-Nur (891)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com 

Kamerat janë të ndaluara. Nuk ka asnjë ndryshim midis kamerave dhe vizatimeve. E njëjta gjë vlen edhe për regjistrimet e videove. Regjistrimet e videove janë në të vërtetë edhe më të ndaluara pasi që ato sfidojnë edhe më shumë Allahun në krijimin e Tij.

Shpërndaje: