“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kaq ka lexuar Imam Albani

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (143)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kam lexuar më shumë se 10.000 libra nga libërthat e deri tek librat që janë 100 vëllime.”

 

Shpërndaje: