“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kasapi i cili nuk e falë namazin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (25)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-01-05-1435-01.mp3

Përktheu: ValdetGashi

www.perlatmuslimane

Pyetje: Është një kasap në një vend kufri. Ai thotë se është musliman, por nuk falet…

Përgjigje: Ai nuk ka Islam fare. Ai i cili nuk falet nuk është musliman. Prandaj therrja e tij nuk është e ligjshme.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram