Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Katër medhhebet i përkasin metodologjisë Selefite

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (8)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/mqirwani–14340317.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A ka ndonjë dallim në mes metodologjisë Selefefite dhe katër medhhebeve?”

Përgjigje: ”Katër medhhebet i përkasin metodologjisë Selefite. Ato nuk e kanë braktisur atë. Po ta kishin braktisur atë ato nuk do të pranoheshin. Pra, ato pasojnë metodologjinë Selefite hamdi dhe lavdërimi i takon Allahut.”

Shpërndaje: