Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këpucat të cilat dëgjohen

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (65), min: 54.43 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighatsah%2026-03-1438H.mp3%200101.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com 

Pyetje: A i lejohet gruas që të mbathë këpucë që trokasin kur ajo ecën në praninë e burrave?

Përgjigje: Jo, kjo nuk është e lejuar. Asaj nuk i lejohet kjo. Ajo tërheq vëmendjen e burrave.

Shpërndaje: