Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kërcimi i gruas për burrin e saj – Uthejmin

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: el-Lika esh-Shehri (12)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Sa për kërcimin e gruas për burrin e saj në qoftë se askush nuk është në praninë e tyre, s’ka të keqe në këtë. Kjo bile mund edhe të kontriboj që gruaja të bëhet më tërheqëse për burrin e saj. Çdo gjë që tërheq burrin tek gruaja është e lejuar përderisa ajo nuk është e ndaluar në vetvete.

Shpërndaje: