Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kërkimi i afrimit tek Allahu me anë të dashurisë ndaj njerëzve të mirë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/ar/node/18380

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Allahu ju dhëntë mirësi shejkh i nderuar, ky pyetës thotë: 

Cili është gjykimi i kërkimit të afrimit tek Allahu me anë të dashurisë që ka ky person për njerëzit e mirë?

Përgjigje: Ai nuk duhet të lavdërojë veten e tij. Nuk duhet të lavdërojë veten e tij (se ai i do të mirët).

Shpërndaje: