Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kërkimi mbrojtje nga shejtani para argumentimit me një ajet

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (26)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Të kërkuarit mbrojtje nga shejtani para se të argumentosh me një ajet nga Kurani është bidat. Profeti (salAllahu alejhi ue selem) kurrë nuk e bëri këtë. ”

Shpërndaje: