Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kërkojë strehim te Allahu, megjithatë, shejtani më pëshpërit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar. Kërkojë strehim te Allahu nga shejtani i mallkuar në namaz dhe megjithatë, ai më vjen dhe më pëshpërit, cili është trajtimi për këtë?

Përgjigje: Trajtimi për këtë është që të kërkosh strehim tek Allahu ndaj shejtanit duke e pasur zemrën e pranishme, jo vetëm me gjuhë dhe do të largohet nga ti me lejen e Allahut.

Shpërndaje: