Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kërkuesi i vajzës nuk falet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Umdat-il-Fikh (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdh–14340126_0.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Një burrë i ka propozuar vajzën time martesë. Pas një kohe e kuptova se ai nuk falet. Çfarë duhet të bëj tani?”

Përgjigje: ”Nuk duhet ti´a japësh vajzën tuaj. Ai është kafir nëse ai nuk falet. Mos ia jep vajzën tuaj.”

Shpërndaje: