Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këshilla për fillestarin: Përqendrohu tek dijetarët

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (9)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir–14340324.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë sapo kam filluar të kërkojë dituri. Çfarë më këshillon mua?”

Përgjigje: ”Përqendrohu tek dijetarët. Studio tek dijetarët në shkolla apo në xhami. Studio tek dijetarët e besueshëm të cilët janë të njohur për dijen e tyre.”

Shpërndaje: