Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këshilla për studentin që ka dyshime

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: et-Tehdhir min Du’at-is-Su

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=148203

Data e fetvas: 6/1-1436 ose 3/10-2014-10

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë e këshilloni nxënësin që ka shumë dyshime në kokën e tij?

Përgjigjja: Ai duhet të kërkojë dituri. Ai duhet të kërkojë dituri tek dijetarët. Në këtë mënyrë dyshimet – me lejen e Allahut – do të zhduken.

Shpërndaje: