“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kështu duhet përgjigjur selamit me ”sms”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (34)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse më vjen një sms, i cili fillon me es-selamu alejkum, a duhet t’i përgjigjem me shkrim apo mjafton që ti përgjigjem me gojë?

Përgjigje: Në qoftë se e lexon atë, ti i përgjigjesh me gojë. Dhe në qoftë se do ti’a kthesh mesazhin ia kthen selamin me shkrim. Kjo varet nga përgjigja jote se a ia kthen me shkrim apo me gojë?

Shpërndaje: