Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kështu i shpëton burri kurthit të shejtanit me gratë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (55) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/IGHATSAH%20-%2017%20-0%207%20-%201437-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ne kemi shpjeguar se shejtani ndjek burrat përmes grave. Si i shpëtohet kësaj sprove?

Përgjigje: Ai duhet të qëndrojë larg nga gratë (e huaja). Ai duhet të qëndrojnë larg nga vendi ku rrinë gratë. Ai duhet të qëndrojnë larg nga ndejat e grave. Ai duhet të qëndrojnë larg nga evenimente që përbëhen nga burrat dhe gratë, ku gratë qëndrojnë në skenë dhe flasin, predikojnë, ose japin një fjalim. Ai duhet ti shmanget këtyre situatave dhe të qëndroj larg prej tyre.

Shpërndaje: