“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kështu uji bëhet përsëri pastrues

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Umdat-il-Fikh (2)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdh–14340204.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Si bëhet uji përsëri pastrues në qoftë se ai ka humbur cilësinë e tij të pastrimit?”

Përgjigje: ”Duhet ti shtohet një sasi e madhe me ujë të pastër. Në këtë mënyrë ai përsëri bëhet pastrues.”

Shpërndaje: