Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Këtu e shqyrton divorcin tuaj

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (20)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20mjd-10-05-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë jetoj në Evropë dhe askush këtu nuk mund ti përgjigjet pyetjes time; Unë jam divorcuar tri herë nga gruaja ime, dhe divorci i tretë ndodhi ndërsa unë isha në një gjendje shumë të zemëruar? A më lejohet që ta kthej gruan? Çfarë më këshillonë mua?”

Përgjigje: ”Ejani tek Ministria e Fetvave (në Arabinë Saudite) dhe tek Myftiu, shkruaje pyetjen tuaj dhe dërzoje atë. Ajo do të përgjigjet nëse dëshiron Allahu.

Shpërndaje: