Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kirurgji plastike pas aksidentit në trafik

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (19)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid%20%207%20-%205%20-%201435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua u përfshi në një aksident trafiku në të cilin hunda e saj iu shëmtua. A i lejohet asaj që të bëjë kirurgji plastike për këtë?

Përgjigje: Po. Asaj i lejohet që të operohet për ta larguar shëmtimin. Ky është një trajtim i lejuar.

Shpërndaje: