Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kirurgjia kozmetike për largimin e dhjamit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14428

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A konsiderohet të jetë ndryshim në krijimtarinë e Allahut nëse bëhet kirurgji kozmetike për largimin e dhjamit?

Përgjigje: Ky është një trajtim. Nëse mjekët vendosin se operacioni është i dobishëm dhe se ajo ia heq dhimbjet asaj ose ia lehtësojë peshën e saj trupore nuk ka të keqe në këtë. Kjo është një lloj i trajtimit.

Shpërndaje: