Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Klienti harroi rrobat e tij në dyqan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (5)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–01041434.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një klient ka blerë rroba në një dyqan të cilat i harroi kur po dilte nga dyqani. Ato kanë kaluar një kohë të gjatë aty. Çfarë duhet të bëjë tregtari me këto rroba?

Përgjigje: Nëse ai e humb shpresën se klienti do të kthehet, ai ia jep rrobat të varfërve me qëllimin që klienti të shpërblehet.

Shpërndaje: