“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Koha për bërjen dush para namazit të bajramit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (14)

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah-03-11-1434.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është sunnet të bëjmë dush natën e ditës së bajramit apo duhet të bëjmë dush para se të dalim për në namazin e bajramit?

Përgjigje: Ai duhet të bëjë dush para daljes. Sepse në qoftë se bën dush në mbrëmje, ai mund të djersitet ose t’i vjen era më vonë.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram