Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Koha për rukje dhe për lutjet mbrojtëse për fëmijët

Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (7)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir-14340205.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Si duhet lexuar rukje dhe lutjet mbrojtëse për fëmijët? Një herë në ditë apo në mëngjes dhe në mbrëmje?”

Përgjigje: ”Është mirë që ato të lexohen në mëngjes dhe në mbrëmje.”

 

Shpërndaje: