Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kollit gjak gjatë agjërimit

Imam Abdullah bin Abdirr-Rrahman bin Ebi Zejd el-Kajrauani (v. 386)

Burimi: Fataua Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani, fq. 123

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua agjëruese kolliti gjak gjatë agjërimit në Ramazan. Cili është gjykimi për këtë?

Përgjigje: Ajo nuk është e detyruar të kompensojë atë ditë (d.m.th. agjërimi i saj është i saktë).

Shpërndaje: