“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Komentimi i Ibn Kethirit apo i es-Sa’dit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (105)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cila është më e mirë për nxënësin e dijes, që të lexojë më shumë komentimin e Kuranit të Ibn Kethirit (rahimehullah) apo komentimin e es-Sa’dit (rahimehullah)?

Përgjigje: Të dyja janë të mira. Pavarësisht se cilin lexon, ka vepruar mirë.

Shpërndaje: