Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kompania shpërndan dhurata për krishtlindje

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (74), min: 1:00:05

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul-majd17-03-1439h-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë punoj në një kompani, e cila shpërndan fëmijëve të punonjësve dhurata për rastin e krishtlindjeve. Cili është gjykimi për marrjen e dhuratave të krishtlindjeve?

Përgjigje: Mos i pranoni ato. Mos i merr ato. Nëse e vepron këtë ti je dakord me ta për veprimin.

Shpërndaje: