Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Krijesa më e mirë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! A është e vërtetë se krijesa më e mirë është profeti ynë Muhammedi ﷺ?

Përgjigje: Nuk ka dyshim në atë se ai është krijesa më e mirë. Po.

Shpërndaje: