Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kripa si mbrojtje ndaj xhinëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (1)

Burimi:

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përktheu: Valdet gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është ligjësuar derdhja e kripës së trashë në cep të shtëpisë…

Përgjigje: Jo. Kjo është e keqe dhe bidat. Nuk ka asnjë dëshmi se kripa largon xhinët. Nuk ka dëshmi për këtë. Kjo është mëkat që është shpikur nga njerëzit injorantë apo qëllimkeq.

Shpërndaje: