“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kryqet në rroba dhe në shtëpi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (103), min: 1:00.27

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të blerë rroba që kanë kryqe?

Përgjigje: Kjo nuk lejohet. Nuk lejohet të mbartësh kryq, të kesh kryq mbi rroba ose të kesh kryq në shtëpi. Kryqi duhet të shkatërrohet.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram