Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ku duhet shikuar gjatë qëndrimit në ruku?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligërata: Sherh Umdat-il-Fikh (10), min: 52.07

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/14456

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ku duhet shikuar gjatë qëndrimit në ruku?

Përgjigje: Ai duhet të shikojë në vendin ku e bën sexhden.

Shpërndaje: