Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kujdes nga këto veprime!

Imam Shems-ud-Din Muhammed bin Ahmed edh-Dhehebi (v. 748)

Burimi: Sijar A’lam-in-Nubala (6/293)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Junus bin Ubejd tha:

“Mbajë mend tri gjëra nga unë: Mos shko tek ndonjë pushtetarë për t’ia lexuar Kuranin atij, mos u vetmo me një grua për t’ia lexuar Kuranin asaj, dhe mos i dëgjo Pasuesit e Epsheve.”

Shpërndaje: