“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kujdes nga lavdërimet!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Uasijjat-un-Nebij

Burimi:

 http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/wasiyah%20nabi%20%20-%2021%20-%2011%20-%201436.mp3

Data e fetvas: 21/11-1436 ose 5/9-2015

Përkthe: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të bashkëpunuar me grupet Islamike që disa dijetarë mund ti kenë lavdëruar, dhe të cilat ia atribuojnë veten Ehl-us-Sunnetit në përgjithësi?

Përgjigje: Ti nuk duhet të shikosh në lavdërimin e dikujt. Ti duhet të shikosh në metodologjinë e grupit; a përputhet ajo me Kur’anin dhe Sunnetin apo jo?

Shpërndaje: