“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kujdes nga Rafiditë (shiat)!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cilat janë hapat tanë kundrejt Rafidive duke pasur parasysh se ata kanë futur dyshime në vërtetësinë e Kur´anit, Sunnetit dhe islamit.”

Përgjigje: ”Kjo çështje nuk është diçka e re që buron nga ata, këto gjëra datojnë nga kohët e hershme të islamit. Mirëpo elhamdu-liLah që nuk i bënë dëm islamit asnjëherë. Ata nuk e dëmtuan as Kur´anin, ata nuk i bën dëm askujt përveç vetes së tyre dhe atyre që janë mashtrua nga ata.

E për ne është me rëndësi që të mos biem preh e tyre e të largohemi nga ata e njashtu t´ua tërheqim të tjerëve vërejtjen nga rreziku i tyre.”

Shpërndaje: