Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kujdesja dhe dhënia gji fëmijës musliman nga një grua jomuslimane

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (58) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/15-01-1438-ighastat.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të lejuar një grua jomuslimane që të kujdeset për një fëmijë musliman apo që t’i jap gji atij?

Përgjigje: Kjo nuk lejohet. Gruaja jomuslimane është e pabesueshme. Ajo mund ti mësojnë ose ti japë fëmijës gjëra të dëmshme. Ajo është një armik.

Shpërndaje: