Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kunata nënçmon gjithmonë njerëzit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/liqu-%2020-08-1435.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kunata e një gruaje e telefonon atë rregullisht dhe e nënçmon  pothuajse gjithmonë njerëzit e tjerë. A mëkaton ajo nëse ndalon që ti përgjigjet thirrjeve të saj dhe çfarë është e obliguar ajo që të veprojë?”

Përgjigje: ”Ajo duhet ta këshillojë atë. Nëse ajo ndalohet nga kjo, elhamduLilah. Nëse ajo nuk ndalet atëherë nuk duhet t’i përgjigjet thirrjeve të saj. Ajo duhet të ndërpresë bisedën.”

Shpërndaje: