Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur bëhet kunuti?

Shejkh Abdurr-Rrahman bin Hasan 

Burimi: ed-Durar us-Sannijah fi Axhuibah en-Nexhdijjeh Vol4. Faqe.356

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Shejkh Abdurr-Rrahman bin Hasan është pyetur rreth kohës së Kunutit, dhe rreth ngritjes së duarve në të dhe tekbirit para duasë.”

Përgjigje: ”Sa për duanë e Kunutit ajo bëhet pas rukus, dhe ngritja e duarve në të është e lejuar, dhe se tekbiri para saj është bidat.”

Shpërndaje: