Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur do t’i mposhtim jehudët?

Alameh Salih bin Muhammed el-Luhejdan (v. 1443)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Me të vërtetë, jehudët nuk mund të mposhten përveçse me Islam. Umeti arab nuk mund të mposht jehudët me arabizëm, nacionalizëm apo me bashkimin e disa shteteve. Muslimanët nuk mund të mposhtin kufarët përveçse me fenë Islame, duke e madhëruar atë dhe duke praktikuar atë që feja kërkon prej nesh. E lusim Allahun që kjo të ndodh herët ose vonë.

Shpërndaje: