Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur duhet bërë tekbir pas imamit?

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 39

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Namazliu nuk duhet të bëjë tekbirin derisa imami të mbarojë tekbirin e tij. Nëse e bën këtë, ai duhet ta përsëris tekbirin.”

Shpërndaje: