Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur duhet të falet namazi i humbur?

Imam Ebul-Husejn Muhammed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)
Kitabul-Meseil an imami Ehlil-Hadith nga Keusexh
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse e humbim namazin për shkak të gjumit apo harresës kur duhet ta falim atë?

Përgjigje: Ky namaz duhet të falet atëherë kur të bie ndërmend edhe në nëse kjo ndodh në kohën në të cilën është e ndaluar për t’u falur.

Shpërndaje: