Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur duhet të pastrohet gruaja?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur është një grua e detyruar të pastrohet?

Përgjigje: Ajo duhet të pastrohet pas periudhës mujore, pas lehonisë, pas orgazmës dhe pas marrëdhënieve seksuale. Këto quhen ”papastërtitë e mëdha”. Ajo duhet të pastrohet pas papastërtisë së madhe.

Shpërndaje: