“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kur është më së miri të lahemi ditën e xhuma?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Data e fetvas: 4/2-1433 ose 29/11-2011

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Në ditën e Xhuma, a është më mirë të lahemi pasi të ketë lindur dielli, apo pakë para se të shkojmë në xhami?”

Përgjigje: ”Është më mirë të lahesh para se të shkosh në namazin e xhumasë. Megjithatë, është e lejuar të lahesh në fillimin e ditës.”

Shpërndaje: