Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur falet namazi i natës nëse të ka ikur?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Fataua alal-Haua 1436-01-05

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-05-01-1436-01_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Kur mundet ta falë namazin e natës personi të cilit i ka ikur namazi?”

Përgjigje: “Nga lindja e diellit derisa dielli të arrit zenitin. Gjatë gjithë kësaj kohe ai mund të falë namazin e natës që i ka ikur.”

Shpërndaje: