Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur fillon koha e lutjeve të mbrëmjes?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´hul Mexhid (34)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kur fillon koha e lutjeve të mbrëmjes? A është e vërtetë se fillon pas perendimit të diellit?”

Përgjigjja: ”Po. Ajo fillon pas perendimit të diellit. Pavarësisht nëse i thua lutjet pas perëndimit të diellit, apo pas ikindisë, pas akshamit apo pas jacisë, ti i ke lexuar ato në mbrëmje.”

Shpërndaje: