Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur i lejohet udhëtarit ta prish agjërimin?

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Masailul-Imam Ahmad bin Hanbel ue Is’hak bin Rahojah (1/285-291)
Darul-Hixhrah, 1425/2004
www.perlatmuslimane.com

683 (10) – Pyetje: Kur i lejohet udhëtarit që ta prish agjërimin?

Përgjigje: Kur ai e lë qytetin e tij.

Shpërndaje: