Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur lejohet vizita e Bidatçive?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=LassaJnX2i4&feature=youtu.be

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për ti vizituar Pasuesit e Epsheve (bidatçitë) dhe a konsiderohet akti të jetë nderim për ta?”

Përgjigje: ”Jo. Ska të keqe në këtë dhe është mirë për ti vizituar ata për ti thirrur në fenë e Allahut dhe tu kërkoshë atyre që të pendohen. Madje lejohet edhe vizita e paganëve në shtratin e tyre të vdekjës për hirë të davetit. Por kjo nuk lejohet nëse kjo nuk bëhet për shkak të davetit.”

Shpërndaje: