Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur ndalohet hyrja pa leje në dhomën e prindërve?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Fataua Rabigh (6), min: 24:19

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur duhet që fëmijët të kërkojnë leje për të hyrë në dhomën e prindërve?

Përgjigje: Kur ata arrijnë moshën të dallojnë mes gjërave. Kur e kuptojnë se çka është seksi.

Shpërndaje: