“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Kur nuk lejohet që fëmijët të përzihen mes vete nëpër shkolla?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilatul-Huda uen-Nur (513)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A ka një moshë të veçantë kur fëmijët nuk mund të shkojnë në shkollë kur janë të përziera gjinitë mes tyre?”

Përgjigje: ”Kur ta parandiesh se ata mund të sprovohen nga përzierja.”

Shpërndaje: